Over ons

Het terrein van onze vereniging ligt aan de Welschapsedijk in Eindhoven in stadsdeel Strijp. Het ligt even voorbij de Beatrixhaven aan het Eindhovense kanaal.

Onze vereniging beschikt over 180 tuinen van verschillende afmetingen. De grootste tuin is 326m², de kleinste 50m². De meest voorkomende maten liggen tussen 110 en 120m². We hebben op dit moment meer geïnteresseerden dan tuinen. We hebben dan ook een wachtlijst ingesteld voor mensen die graag een tuin willen huren. Neem contact met ons op om uzelf op de wachtlijst te plaatsen.

Wil u het complex bezoeken? Details hierover vindt u op de contactpagina.

Bent u benieuwd naar details over lidmaatschap van de vereniging, de tarieven voor huur en bijkomende kosten? Deze vindt u op de tarievenpagina.

Op de zaterdagen van 10 tot 12 uur zijn alle leden welkom in de container voor de aanschaf van al uw biologische meststoffen, stokken, zaden en planten met een aantrekkelijke korting via de vereniging. Ga naar het overzicht van verkoop aan leden.

Honden worden toegelaten maar uitsluitend aangelijnd op uw eigen tuin.

U kunt meer details over de regels vinden op onze site. Raadpleeg bijvoorbeeld de lijst artikelen over de reglementen van de vereniging of de lijst met artikelen met praktische informatie over de vereniging en tuinieren.