Opgekweekte planten kopen

Geplaatst op 09 april 2019 in blog • Geschreven door Het bestuur

Henk en Rian zijn verschillende jaren op ons complex op bezoek geweest met hun biologisch opgekweekte planten markt. Zij hebben meer als 30 jaar ervaring in een prachtige kwekerij 't Stekje in Baarschot.

Naast een goed advies voor onze leden hebben ze ook dit jaar weer een prachtig assortiment van groenten en kruiden voor in de moestuin. Met een mooie diversiteit aan klein fruit planten, bessen, druiven, kiwi's e.d. maken we de eetbare tuin tot een waar paradijs.

Het complete aanbod kunt u vinden op de website van 't Stekje. Naast planten voor de eetbare tuin hebben ze in Baarschot een flink aantal soorten perkplanten en vaste planten voor de siertuin. Loop gerust eens over de kwekerij aldaar om te kijken of er iets voor u bij is.

Routebeschrijving

't Stekje ligt in Baarschot (gemeente Hilvarenbeek) ongeveer 15 km ten zuiden van Tilburg.

De kwekerij is te bereiken via Diessen richting Baarschot. Net voor Herberg 'De Schuur' rechtsaf. Na bijna 2 km bij minicamping 'De Heibloem' linksaf. Na ongeveer 300 meter zie je het aan de linkerkant liggen.

Via Westelbeers richting Baarschot ga je net vóór het bordje van de bebouwde kom van Baarschot linksaf. Aan het eind linksaf. Bij minicamping 'De Heibloem' links aanhouden en na 300 meter ligt 't Stekje.

Contact

Heikant 27 5087TA Baarschot

E- Mail: info@stekje-baarschot.nl