Nieuwsbrief juli 2022

Geplaatst op 26 juli 2022 in blog • Geschreven door Het bestuur

Aan alle leden van de Volkstuin Welschap.

Beste leden.

Hierbij een bericht van het bestuur over een aantal zaken. Wij zijn voornemens om regelmatig een nieuwsbrief te sturen naar alle leden.

Allereerst de samenstelling van het bestuur:

  • Arno Peters secretaris en beheerder van de website
  • Halil Akar tuinbeheerder
  • Ferhat Kiliçarslan penningmeester
  • Annie van Osch vertrouwenspersoon
  • Francesco Comische Mesa man van de klussen
  • Ad Hendriks voorzitter

Daar de heer Serwet Arikan geen lid meer is van het bestuur is hij moeten stoppen als tuinbeheerder. Wij danken de heer Serwet Arikan voor zijn inzet de afgelopen periode.

Met de Gemeente willen we gaan praten over de toekomst van ons tuincomplex. Ook willen we aan de orde brengen het beveiligen van ons complex. Hierover zouden wij graag advies willen ontvangen van de Gemeente.

Wij stellen het op prijs als onze leden de tuinpaden grenzend aan hun perceel onkruid vrij gaan maken. Dat geeft een positiever beeld van onze tuin.

Wij gaan nadenken over de vervanging van onze caravan/pauzelokaal. Dat is een niet gemakkelijke opgave en daarmee zullen we zeker een aantal jaren bezig zijn. Uit eigen middelen is dit namelijk niet te realiseren. Daarom zullen we de komende periode sponsors gaan benaderen. Mocht U suggesties hebben over sponsoring dat horen wij dat graag.

Graag zouden wij een beeld willen krijgen van onze leden die iets willen en kunnen betekenen voor onze tuin. Dat kan gaan over allerlei vrijwillige inzet zoals loodgieter, elektricien, onderhoud, toezicht etc. Mocht U hiervoor belangstelling hebben dan kunt U contact opnemen met onze Tuinbeheerder Halil Akar of U kunt dit kenbaar maken bij onze secretaris Arno Peters.

Wij wensen U een vruchtbaar oogstjaar.